Waarom bedrijfs massage?

Bedrijfs Massage25 September 2012

Waarom een bedrijfsmassage?

Een bedrijfsmassage houdt in; de stoelmassage en de stoelmassage specialisatie op de werkplek, dit zal een zeer goede bijdrage leveren aan het optimaal functioneren van uw medewerkers. Ook zal dit zeer voordelig zijn tegen ziekteverzuim.

Met de bedrijfsmassage kunnen klachten zoals RSI, nek- en spierklachten maar ook hoofdpijn/migraine voorkomen of juist verholpen worden. De massage duurt 15 minuten, het is kort maar krachtig zodat je, je daarna weer vit en vol energie voelt.

De massages

De gewone stoelmassage is gebaseerd op de Japanse massage Amma(Pull-Push), de stoelmassage ontspant maar geeft je ook binnen een korte tijd nieuwe energie.

Stoelmassage is geheel preventief, het is een drukpuntmassage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van bv RSI en andere stress symptonen. Deze massage bevorderd ook de bloedsomloop en brengt het lichaam in balans.
Het voordeel van deze massage is dat de kleding niet uit hoeft en je hem op de werkplek kunt toepassen. Het is een korte maar krachtige massage, ideaal voor op de werkplek.

De specialisatie stoelmassage is een korte maar zeer effectieve manier om de rugklachten, met name in de bovenrug te behandelen. Veelal hebben mensen last van hoofdpijn, tintelingen in de armen en vingers, pijn rondom de schouderbladen of een vermoeid gevoel door een corrigerende houding.
Het doel van deze massage is verlichting te geven aan de klachten, wanneer deze massage regelmatig zal worden toegepast zullen de klachten minimaal worden of zelfs helemaal over gaan.

Ook deze vorm van massage is goed toe te passen op de werkplek, de massagestoel is zeer praktisch om mee te nemen en hiervoor hoeft alleen de bovenrug bloot.

Proberen?

Graag een keer ervaren hoe het is om op de werkplek gemasseerd te worden? Dan kunt u een afspraak maken voor een proef dag, hierbij worden 3 massages gegeven zodat u een idee krijgt hoe het allemaal in zijn werk gaat en uiteraard of het iets voor u en uw bedrijf is.

Comments are closed.